swamiji


Jóga a mindennapi életben® rendszer

"Minden ember arra vágyik, hogy harmóniában éljen önmagával és a környezetével. Napjainkban ugyanakkor az élet számos területén egyre nagyobb elvárásoknak kell megfelelnünk, testi és lelki értelemben egyaránt. Ennek következtében egyre több embert kínoznak testi és lelki feszültségek, például stressz, idegesség, alvászavar, egyre többen szenvednek az egyoldalú fizikai megterhelés és mozgáshiány következményeitől. Így aztán a mai korban különösen nagy jelentősége van azoknak a módszereknek és technikáknak, amelyekkel tartósan jó egészségi állapotra és testi, szellemi, lelki harmóniára tehetünk szert. A Jóga a mindennapi életben® rendszer ahhoz ad átfogó módszert, hogy önmagunkon segítsünk." (Idézet Paramhans Swami Maheshwarananda: Jóga a mindennapi életben rendszer c. könyvéből)

Kedves Barátunk!

Szeretettel köszöntünk a Jóga a Mindennapi Életben Sadhana Stúdió honlapján. Jógaóráinkról és egyéb programjainkról részletes információt az órarend oldalon találsz. Elérhetőségeinket, a kapcsolatfelvétel módját a kapcsolat oldalon találod meg. Felfrissülést, fizikai és lelki fejlődést kívánva, szeretettel: a stúdió oktatói
A honlap tartalmát utoljára 2018 január 1-én frissítettük.
Jóga a Mindennapi Életben Sadhana Stúdió Alapítvány©
1114 Budapest Bartók Béla út 51.


A Sadhana Stúdió fenntartója a Jóga a Mindennapi Életben - Sadhana Stúdió Alapítvány melynek részletes adatai a következő linken érhetők el:
Sadhana Stúdió Alapítvány