Hírek, események

Vishwaguruji karácsonyi üzenete

Áldott Lelkek, Kedves Testvéreink!

Minden kulturális, hagyományőrző és spirituális ünnep hozzájárul az egységhez, a kölcsönös megértéshez és a megbocsátáshoz. Az egység akkor jön létre, ha megértést, belátást, szeretetet és odaadást adunk minden élőlény számára. Sokmindent adhatunk ilyen alkalmakkor, de a legjobb ajándékok a megbocsátás, a megértés, a jó gondolatok és a szeretetteljes szavak.

A legmagasabb fény Isten jelenlétének dicsősége minden élőlényben, ami az Élet Fénye. Ismerjük fel ezt az isteni fényt minden élőlényben, szeressük és védelmezzük!

Az emberi lét a fények fája, gyönyörű és ragyogó díszekkel, ahol mindenki megtalálja, amire szüksége van. Hogy ezt ne felejtsük el, minden korban érkeznek isteni inkarnációk és szentek, akik emlékeztetnek minket erre az igazságra.

Áldott Karácsonyt kívánok, és imádkozom mindannyiótokért, Isten kegyelméért és védelméért, egészségért, békéért, boldogságért és sikerért az Új Évben. Isten óvjon meg minket a szerencsétlenségtől, a negatív gondolatoktól és energiáktól. Legyen Isten világossága és áldása mindig veled, minden egyes lélegzetvételednél.

Szeretettel és áldással a Srí Alakhpuriji Siddha Peeth Parampara Satgurudeváinktól,
VishwaguruJi

Jóga a mindennapi életben

Sadhana Stúdió Alapítvány

Cím: 1114 Budapest, Bartók Béla út 51 földszint 2
Telefon: 06 20 230 5995
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A "SPAR" ház a Bartók Béla út és a Villányi út sarkán.
Bejárat a Bartók Béla útról a 7-es busz megállójánál
a zebrával szemben. 4-es kapucsengő.

Jóga a Mindennapi Életben Sadhana Stúdió Alapítvány © 2018 Minden jog fenntartva.

Impresszum | Adatkezelési tájékoztató