Jógaórák

Szeretettel várunk jógaóráinkon Budapesten, a Móricz Zsigmond körtérnél!

A jógaórákon Paramhans Swami Maheshwarananda A „Jóga a mindennapi életben” rendszer című gyakorlókönyve szerint gyakorlunk. A gyakorlókönyv kapható a stúdióban illetve a Jóga a mindennapi életben központokban.

Jógaóráink 90 percesek. Lazítással, ráhangolódással kezdődnek majd testtartásokat (ászanákat), lazítást, légzőgyakorlatokat (pranajáma) és meditációt gyakorlunk. Alkalmanként hosszabb mélylazítást végzünk mellyel a jóganidra technikája sajátítható el.

A jógarendszer nyolc szintre van felosztva. Az első szinten a Saraw Hitta ászanákat ("mindenki számára jó testhelyzetek"-et) sajátítjuk el, amelyeket kortól, testalkattól, egészségi állapottól függetlenül bárki gyakorolhat.

Órarend, programok

Amennyiben a "Jóga a mindennapi életben rendszer" óráira eddig még nem jártál kérünk, hogy az “1. gyakorlószint” vagy a “Jóga szépkorúak számára” órára jelentkezz.

Mesterünk, Paramhans Swami Maheshwarananda kezdeményezése alapján a “Jóga szépkorúak számára” foglalkozásokon a részvétel  ingyenes. Hallgatói kezdeményezésre alkalmanként és személyenként a hallgatók 1000Ft költséghozzájárulást fizetnek adományként.

Az aktuális órarenden kívül itt találhatsz információkat szatszangokról és alkalmi programokról is.

Díjszabás

Jógaóráinkra válthatsz alkalmi belépőt vagy bérletet. A teljes árú bérletek mellett kínálunk kedvezményes bérleteket is tanulók, nyugdíjasok, kisgyermekesek és JMÉ tagok részére, illetve több hónapra szóló kedvezményes bérleteket is. A kihagyott órák megfelelő feltételek mellett pótolhatók.

Jóga a mindennapi életben

Sadhana Stúdió Alapítvány

Cím: 1114 Budapest, Bartók Béla út 51 földszint 2
Telefon: 06 20 230 5995
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A "SPAR" ház a Bartók Béla út és a Villányi út sarkán.
Bejárat a Bartók Béla útról a 7-es busz megállójánál
a zebrával szemben. 4-es kapucsengő.

Jóga a Mindennapi Életben Sadhana Stúdió Alapítvány © 2018 Minden jog fenntartva.

Impresszum | Adatkezelési tájékoztató