Skip to main content

Jógaórák

Szeretettel várunk jógaóráinkon Budapesten, a Móricz Zsigmond körtérnél!

A jógaórákon Paramhans Swami Maheshwarananda A „Jóga a mindennapi életben” rendszer című gyakorlókönyve szerint gyakorlunk. A gyakorlókönyv kapható a stúdióban illetve a Jóga a mindennapi életben központokban.

Jógaóráink 90 percesek. Lazítással, ráhangolódással kezdődnek majd testtartásokat (ászanákat), lazítást, légzőgyakorlatokat (pranajáma) és meditációt gyakorlunk. Alkalmanként hosszabb mélylazítást végzünk mellyel a jóganidra technikája sajátítható el.

A jógarendszer nyolc szintre van felosztva. Az első szinten a Saraw Hitta ászanákat ("mindenki számára jó testhelyzetek"-et) sajátítjuk el, amelyeket kortól, testalkattól, egészségi állapottól függetlenül bárki gyakorolhat.

Órarend, programok

Amennyiben a "Jóga a mindennapi életben rendszer" óráira eddig még nem jártál akkor 1. gyakorlószintű órára jelentkezz.

Az első alkalommal kérünk érkezz meg személyesen a stúdióba vagy az online jógaórára legalább 10 perccel az órakezdés előtt.

Díjszabás

Jógaóráinkra válthatsz alkalmi belépőt vagy bérletet. A teljes árú bérletek mellett kínálunk kedvezményes bérleteket is tanulók, nyugdíjasok, kisgyermekesek és JMÉ tagok részére, illetve több hónapra szóló kedvezményes bérleteket is. A kihagyott órák megfelelő feltételek mellett pótolhatók.