Skip to main content

Rólunk

Az Alapítvány tevékenysége

Az Alapítvány 2014-es aktivitásai

A Budapest XI. kerületi Sadhana Stúdióban önkéntes oktatóink tizennégy Jóga a mindennapi életben tanfolyami órát tartottak heti rendszerességgel. Az év végéig több mint száznyolcvan gyakorló vett részt a Sadhana Stúdió Jóga a mindennapi életben tanfolyami óráin.

Az Alapítvány a Sadhana Stúdióban heti két jógatanfolyami foglalkozást "szépkorúak számára" tart fenn. Ezeken a foglalkozásokon a részvétel ingyenes. Hetente átlagosan tizenöt fő vesz részt a „Jóga szépkorúak számára” jógaórákon.

A Sadhana Stúdióban "Kezdjük a hetet gyakorlással!" címmel hétfő reggelente közös gyakorlási lehetőséget biztosítunk díjmentesen minden jógagyakorlónak.

Önkéntes oktatóink heti rendszerességgel "feszültséglevezető" jógaórát tartanak a Vadaskert Iskola tanárai részére. Ugyanitt a tanulók és családtagjaik részére „jógaszakkört” vezetünk.

Az Alapítvány jógaoktatással és vegetárius ételkóstolóval segítette a BME egészségnapok megrendezését  márciusban.

Önkéntes segítőként oktatóink részt vettek a Jóga a mindennapi életben rendszer Vépen megrendezett nemzetközi jógatáborának lebonyolításában júniusban. A kéthetes jógatáborban több száz kezdő és haladó jógagyakorló mélyült el a jóga tudományában, a testi- szellemi- és spirituális fejlődése érdekében.

Júliusban az Alapítvány részt vett a VI. Paloznaki jógahétvége szervezésében és lebonyolításában. A Jógahétvégén folyamatos, több helyszínen vezetett jógagyakorlás mellett sokszínű művészeti, kultúrális és jóga programok zajlottak. A jógagyakorláson, előadásokon és vegetáriánus ételeken keresztül a résztvevők inspirációt kaptak az egészséges életmód elméletéről és gyakorlatáról.  

Szeptemberben részt vettünk a Coca-Cola Testébresztő XVI. Családi Mozgásfesztiválon - a Jóga a mindennapi életben rendszer standján jógaoktatást tartottunk.

A Baptista Roma Misszió számára ruhagyűjtést szerveztünk a Sadhana Stúdióban. Ezúton is köszönjük az adományozóknak az összegyűlt ruhákat melyeket 2-4 hetente továbbítottunk a misszió részére.

Az Alapítvány cél szerinti tevékenységeiből származó bevételei 2014-ben:

  • ·Jógaoktatás: 2086 eFT
  • ·Jógaismereteket elmélyítő könyvek, CD-k, folyóiratok: 260 eFt