Skip to main content

Rólunk

Az Alapítvány tevékenysége

Az Alapítvány 2015-ös aktivitásai

A Sadhana Stúdió Alapítványhoz csatlakozott önkéntes jógaoktatók tizenöt Jóga a mindennapi életben tanfolyami órát tartottak heti rendszerességgel. Az év végéig százötvennyolc gyakorló vett részt a Sadhana Stúdió Jóga a mindennapi életben tanfolyami jógaóráin.

Az Alapítvány a Sadhana Stúdióban heti két jógatanfolyami foglalkozást "szépkorúak számára" tart fenn. Ezeken a foglalkozásokon a részvétel ingyenes. Hetente átlagosan huszonöt fő vesz részt a „Jóga szépkorúak számára” tartott jógaórákon.

A Sadhana Stúdióban "Kezdjük a hetet gyakorlással!" címmel hétfő reggelente közös gyakorlási lehetőséget biztosítunk díjmentesen minden jógagyakorlónak.

Önkéntes oktatóink heti rendszerességgel "feszültséglevezető" jógaórát tartanak a Vadaskert Iskola tanárai részére. Ugyanitt a tanulók és családtagjaik részére „jógaszakkört” vezetünk.

Az Alapítvány jógaoktatással és vegetárius ételkóstolóval segítette a BME egészségnapok megrendezését  márciusban.

Június 21-én a Nemzetközi Jóganapon (International Day of Yoga - IYD) ingyenes jógaórákat tartottunk a Sadhana Stúdióban továbbá részt vettünk az Indiai Nagykövetség és a Jóga a mindennapi életben rendszer közös IYD rendezvényének szervezésében.

Önkéntes segítőként oktatóink részt vettek a Jóga a mindennapi életben rendszer Vépen megrendezett nemzetközi jógatáborának lebonyolításában júniusban. A kéthetes jógatáborban több száz kezdő és haladó jógagyakorló mélyült el a jóga tudományában, a testi- szellemi- és spirituális fejlődése érdekében.

Júliusban az Alapítvány részt vett a VI. Paloznaki jógahétvége szervezésében és lebonyolításában. A Jógahétvégén folyamatos, több helyszínen vezetett jógagyakorlás mellett sokszínű művészeti, kultúrális és jóga programok zajlottak. A jógagyakorláson, előadásokon és vegetáriánus ételeken keresztül a résztvevők inspirációt kaptak az egészséges életmód elméletéről és gyakorlatáról.  

Szeptemberben részt vettünk a Coca-Cola Testébresztő XVII. Családi Mozgásfesztiválon - a Jóga a mindennapi életben rendszer standján jógaoktatást tartottunk.

Az Alapítvány cél szerinti tevékenységeiből származó bevételei 2015-ben:

  • ·Jógaoktatás: 1833 eFT
  • ·Jógaismereteket elmélyítő könyvek, CD-k, folyóiratok: 122 eFt
Pin It