Skip to main content

Rólunk

Az Alapítvány tevékenysége

Az Alapítvány 2016-os aktivitásai

A Sadhana Stúdió Alapítvány önkéntes jógaoktatói tizenhárom Jóga a mindennapi életben tanfolyami órát tartottak heti rendszerességgel. Az év végéig százötven gyakorló vett részt a Sadhana Stúdió Jóga a mindennapi életben tanfolyami jógaóráin.

Az Alapítvány heti két alkalommal szépkorúak számára tartott jógafoglalkozásokat. Ezeken a foglalkozásokon a részvétel ingyenes. Hetente átlagosan huszonöt fő vett részt a „Jóga szépkorúak számára” tartott jógaórákon.

A Sadhana Stúdióban "Kezdjük a hetet gyakorlással!" címmel hétfő reggelente közös gyakorlási lehetőséget biztosítottunk díjmentesen minden jógagyakorlónak.

Áprilisban az Alapítvány jógaoktatással és vegetárius ételkóstolóval vett részt a BME egészségnapokon.

Májusban a Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskola egészségnapján vegetárius ételkóstolóval vettünk részt.

Júniusban a Nemzetközi Jóganaphoz kapcsolódva (International Day of Yoga - IYD) ingyenes jógaórákat tartottunk a Sadhana Stúdióban.

Júniusban a sashegyi arborétumban a Sasfa egyesület Sasfa napot tartott. Hamvas Bélára emlékeztek. Ezen oktatóink vegetárius ételkóstolót adtak.

Önkéntes segítőként oktatóink részt vettek a Jóga a mindennapi életben rendszer Vépen megrendezett nyári nemzetközi jógatáborának lebonyolításában. A kéthetes jógatáborban több száz kezdő és haladó jógagyakorló mélyült el a jóga tudományában, testi- szellemi- és spirituális fejlődése érdekében.

Augusztusban önkéntes munkával kifestettük a gyakorló termünket.

Decemberben stúdiónk középiskolás diákok év végi különleges jógaórájának adott otthont.

Az Alapítvány cél szerinti tevékenységeiből származó bevételei 2016-ban:

  • ·Jógaoktatás: 2116 eFT
  • ·Jógaismereteket elmélyítő könyvek, CD-k, folyóiratok: 146 eFt