Skip to main content

Rólunk

Az Alapítvány tevékenysége

Az Alapítvány 2017-es aktivitásai

A Sadhana Stúdió Alapítvány önkéntes jógaoktatói tizennégy Jóga a mindennapi életben tanfolyami órát tartottak heti rendszerességgel. Az év végéig 157 gyakorló vett részt a Sadhana Stúdió Jóga a mindennapi életben tanfolyami jógaóráin.

Az Alapítvány heti két alkalommal szépkorúak számára jógafoglalkozásokat tartott. Ezeken a foglalkozásokon a részvétel ingyenes. Hetente átlagosan 21 fő vett részt a „Jóga a szépkorúak számára” tartott jógaórákon.

A Sadhana Stúdióban „Kezdjük a hetet gyakorlással” címmel hétfő reggelente közös gyakorlási lehetőséget biztosítun díjmentesen minden jógagyakorlónak.

Májusban a Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskolai egészségnapján vegetáriánus ételkostolóval vettünk részt.

Júniusban a Nemzetközi Jóganaphoz kapcsolódva (International Day of Yoga – IYD) ingyenes jógaórákat tartottunk a Sadhana Stúdióban.

Önkéntes segítőként oktatóink részt vettek a Jóga a mindennapi életben rendszer nyári nemzetközi jógatáborának lebonyolításában Vépen. A kéthetes jógatáborban több száz kezdő és haladó jógagyakorló mélyült el a jóga tudományában, testi-szellemi-és spirituális fejlődése érdekében.

Augusztusban, önkéntes munkával végeztük a Sadhana Stúdió festésének előkészítését, a festést követően a nagytakarítást és a drapériák felújítását.

Szeptemberben a Budapesti Egészségnapon szervezett kiránduláson jógaórát tartottunk.

Ugyancsak szeptemberben a Guru Ashramban rendezett sportnapon, vegetáriánus étel készítésével és jógagyakorlás vezetésével vettünk részt.

Az Alapítvány cél szerinti tevékenységeiből származó bevételei 2017-ben:

  • ·Jógaoktatás: 1 697 eFT
  • ·Jógaismereteket elmélyítő könyvek, CD-k, folyóiratok: 65 eFt